OEM Pengeluar

logo
BUAT

JENAMA ANDA SENDIRI

Kami memahami keinginan anda untuk mempunyai jenama anda sendiri. Kami akan membantu dan menyokong anda dari awal hingga akhir. Jadi anda akan menjadi pemilik bangga jenama anda
JENAMA ANDA SENDIRI
1292373290-7-987x1024.jpg

SIAPA KAMI

Kami adalah pengeluar OEM terbaik di Malaysia dalam menghasilkan produk yang selamat, berkualiti dan berkesan pada harga yang berpatutan. Kami menggunakan Sains dan Teknologi terkini dalam menghasilkan produk anda.
Kami menawarkan pusat sehenti untuk menghasilkan jenama anda: Kami mereka bentuk, merumus, membangunkan, mengeluarkan jenama anda dan juga mendaftarkan jenama anda dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan Halal Jakim. Kami menyesuaikan jenama anda mengikut keperluan anda dan juga menawarkan bantuan
dan sokongan dengan pengalaman 30 tahun kami. Anda boleh yakin dengan kualiti kami. Kilang kami ada sijil GMP dan Halal Jakim.

Pengeluar OEM Terbaik di Malaysia

Anda telah datang ke kilang yang boleh membuat jenama anda dengan sah. Kami mengambil berat tentang jenama anda dan kejayaan anda.
Kami akan menyokong dan menasihati anda tentang rupa dan rasa produk, reka bentuk, pembungkusan, pendaftaran dengan NPRA, supaya jenama anda akan berjaya.
Kami menggunakan bahan-bahan terbaik dan terkini daripada penyelidik dan pengilang antarabangsa untuk mereka bentuk, merumus dan membuat produk anda.
Kakitangan kami yang mesra dan berpengalaman akan membimbing anda sepanjang proses ini dan menyokong anda dalam membuat keputusan terbaik dalam membuat produk anda.

PRODUK OEM ANDA

sunscreen

Kami Buat Jenama Anda

Selamat, berkesan dan berpatutan. Kilang kami ada sijil GMP & Halal