OEM Pengeluar

logo

Dr Nabisar

PhD Universiti Cambridge
Ketua Pegawai Saintifik/Teknikal
Dr Nabisar ialah seorang saintis terkemuka dalam bidang bioteknologi. Dr Nabisar mempunyai pengalaman selama 30 tahun dalam bidang pengurusan sains dan teknologi. Beliau pakar dalam penjagaan kesihatan, diagnostik, ubat botani, bioteknologi industri dan formulasi. Beliau mempunyai pengalaman tempatan dan antarabangsa daripada institusi penyelidikan terkemuka seperti Universiti Cambridge, Universiti Cornell, Institut Max Planck, Kolej Imperial London dan lain-lain.
Beliau pulang ke tanah air untuk membantu membina Malaysia kearah masyarakat yang lebih berilmu, berdaya saing, sihat dan lebih bahagia. Beliau percaya dalam berkongsi ilmu pengetahuan dan kebersamaan dalam membina masyarakat.
Dr Nabisar berkongsi pengetahuannya yang luas dalam reka bentuk dan formulasi produk dalam peranti perubatan, ubat-ubatan perubatan, makanan tambahan dan kesihatan, teknologi hijau dan teknologi maju lain dengan rakyat Malaysia untuk Malaysia yang lebih baik.
Dr Nabisar OEM manufacturer

Pengilang Kontrak/’label sendiri’

Kami adalah pengilang kontrak yang menolong didalam mengeluarkan jenama anda. Mengilang produk label anda sendiri adalah kelebihan kami. Kami memahami keperluan anda kerana berpengalaman 30 tahun dalam bidang ini. Kami berbangga dapat mencipta, mereka bentuk, merumus dan menghasilkan jenama anda untuk kemasukan kedalam pasaran tempatan dan luar negara. Kami menggunakan pengetahuan terbaik untuk menghasilkan jenama anda.
Kami menyokong anda sepanjang proses dan memudahkan anda untuk membangunkan jenama anda. Kami memastikan produk anda SELAMAT, BERKESAN, BERKUALITI, HALAL dan DILULUSKAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
Di Cambridge Biotek kami mengikut piawaian pembuatan antarabangsa. Kami adalah kilang bertaraf GMP yang lengkap dengan semua peralatan dan mesin yang diperlukan untuk pengeluaran yang lancar dan cekap. Semasa produk kami diperingkat pengeluaran, ianya telah melalui pelbagai ujian, dan hanya apabila ia menepati standard tinggi yang diperlukan, baru kami membungkus produk tersebut. Kami berbangga kerana produk disiap tepat pada masanya.
Pengeluaran kami dijalankan di kilang yang diperakui GMP di mana garis panduan GMP yang ketat dipatuhi. Kami diaudit secara rutin oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Halal Jakim. Kilang kami mendapat sijil GMP dan HALAL JAKIM.

DIIKTIRAFKAN OLEH

remove-f1
remove-f2
remove-f3
remove-f4

PENGELUAR LABEL PUTIH YANG DIIKTIRAFKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Kami percaya pada produk yang selamat, berkesan, berkualiti dan mampu milik untuk jenama anda. Kami tidak mengambil jalan lain kerana ini akan menjejaskan keberkesanan, keselamatan dan kualiti produk. Kami mematuhi piawaian antarabangsa dengan tegas kerana kami percaya pada "Piawaian yang saya tetapkan untuk diri saya juga merupakan piawaian yang saya berikan kepada anda dalam mengekalkan kesihatan, kesejahteraan dan kecantikan"
Kami tidak mengambil mudah perkara mengenai keselamatan produk kerana kesihatan adalah kewajiban dan tiada siapa yang harus berkompromi. Sila sahkan status kami sebagai pengilang dengan kementerian kesihatan Malaysia kerana kami percaya dan ingin menawarkan produk terbaik kepada pelanggan kami.

Anda boleh memilih produk OEM anda daripada mana-mana kategori produk label putih ini:

1. Produk penjagaan kulit dan kecantikan – Penjagaan kulit khusus, kulit sensitif, produk pemutihan dan anti penuaan, semburan dan semburan mineral dll
2. Produk mandian seperti syampu, hair tonic, feminine wash, body wash dll
3. Makanan tambahan – kesejahteraan & mengekalkan kesihatan, Vitamin C boleh kunyah, buah-buahan boleh kunyah dsb
4. Suplemen kesihatan - untuk meningkatkan penglihatan mata, untuk meningkatkan imuniti, Penambah tenaga dll
5. Ubat tumbuhan – penjagaan luka, psoriasis, krim anti-gatal, krim radang, melegakan resdung, peredaran darah, sakit gusi dll
6. ‘Makjun’ dan sukatan tradisional yang lain

Makanan tambahan label putih

Makanan tambahan adalah makanan yang mudah dan ia penting untuk kesihatan dan mengekalkan kesihatan yang baik. Namun disebabkan kehidupan moden, kita terlupa atau tidak dapat menyediakan makanan yang berkualiti untuk diri kita sendiri.
Makanan tambahan jenis ini akan sangat membantu anda untuk meningkatkan sistem imun anda, memastikan anda sihat, mengelakkan anda daripada jatuh sakit dan sihat. Sebaik sahaja anda sihat, anda boleh bekerja dengan lebih baik dan berasa lebih gembira.
Kami menggunakan bahan makanan gred tinggi untuk membuat makanan tambahan untuk anda. Kami menghasilkan produk prebiotik dan probiotik secara semulajadi juga.
food-min
rubbing-their-skin

Ubat botani – produk jenama anda

Pembangunan ubat-ubatan botani dari hutan tropika adalah kelebihan kami. Kami telah membangunkan 28 jenis ubat botani yang berbeza, sesetengahnya mengikut tuntutan am dan yang lain menuju ke tuntutan yang lebih tinggi melalui kajian praklinikal dan klinikal. Ubat botani dipilih dengan teliti dan diasingkan daripada lautan, gunung dan hutan hujan. Kami telah mereka bentuk, merumus, mengeluarkan dan menghasilkan produk inovatif siap daripada sebatian Bio ini. Kami adalah salah seorang perintis dalam bidang ini.
Dalam usaha kami untuk memberikan yang terbaik dari alam Semulajadi kepada pengguna produk dan perkhidmatan kesihatan dan kecantikan, kami telah menggunakan penemuan dan inovasi terkini hasilan syarikat kami untuk kepuasan pengguna yang maksimum. Kami telah meningkatkan dan menginovasi keseluruhan rantaian nilai daripada bahan mentah kepada produk siap. Kami telah menemui kaedah baru untuk pengasingan, pengekstrakan, peningkatan proses dan pengkomersilan Kami di Cambridge Biotek Sdn Bhd mengetahui pentingnya biokompound yang betul untuk penyembuhan. Bahagian tumbuhan yang berbeza menghasilkan bioaktif yang berbeza dan ia mempunyai fungsi yang berbeza. Tumbuhan dan herba boleh memberikan molekul bioaktif penyembuhan dan jika tidak dipilih dengan betul ia boleh memudaratkan kesihatan. Oleh itu, kami dengan teliti mengenal pasti dari bahagian tumbuhan mana kami mengekstrak bioaktif ini.
Kami menguji bahan aktif dengan teliti untuk keselamatan dan keberkesanan sebelum memasukkannya ke dalam formulasi kami. Kami menggabungkan bioaktif ini untuk menghasilkan produk semulajadi yang berkualiti tinggi dan berkesan untuk kegunaan pengguna akhir.

Suplemen kesihatan label putih

Kami menemui ciri khas tumbuhan termasuk mineral semulajadi dalam membuat suplemen kesihatan. Ia sangat baik dalam melindungi dan mengekalkan kesihatan anda. Vitamin dan mineral ini walaupun dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan, terdapat kaedah pemprosesan tertentu yang perlu kita patuhi, jadi produk siap adalah kualiti yang bermanfaat untuk badan anda.
people-consuming-tablets-and-capsule
medicine-taking

Makjun dan ubat tradisional yang lain

Kami mempunyai pengetahuan yang mendalam bagaimana dan teknologi yang perlu digunakan untuk terus membangunkan dan menghasilkan makjun moden untuk jenama anda. Kami berbangga didalam menyediakan makjun dan dos asas tradisional lain dengan analisis khas dan menukar data dan maklumat ini kepada produk istimewa yang memberi manfaat kepada pelanggan anda dalam mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan.

White label health supplement manufacturer in Malaysia

We discovery special properties of plant including natural occurring minerals in making health supplement. It is very good in protecting and maintaining your health

White label Makjun and other traditional dosage manufacturer in Malaysia

Cambridge Biotek Sdn Bhd take pride in being one of the Top OEM Skin Care and Beauty Product Manufacturers in Malaysia. Talk to us today and collaboratively we can work together in all your custom product solutions. We are always ready to serve you to ensure the best quality products for everyone.